viernes, 20 de mayo de 2011

Tenim un Projecte per a Favara

   Portem 12 anys a l’Ajuntament, els 4 primers en l’oposició donant a conéixer la situació de desastre i descontrol degut a la mala gestió del tàndem EU-Secretari-PP. Les nostres denúncies provocaren primer que es trencara el pacte PP-EU, segon que es produira el canvi.

  Els 4 següents governant, formant coalició PP-PSOE-BLOC, foren molt durs, primer per la necessitat de sanejar el desastre que ens trobàrem, molt més gran del que ens pensàvem, segon pel trencament amb Tano Julian i tercer per les calúmnies amb amenaces mafioses per part d´EU.

  Estos últims 4 anys han segut espectaculars, i encara que estem en crisi amb la lacra del paro, hem treballat de valent (ens hem guanyat el jornal, el cost de tot l´equip de govern no arriba a ser del 3% dels diners aconseguits) canviant-li la cara a Favara: tenim uns comptes clars i sanejats i els favarers tenen hui més dotacions que mai.

  El contrapunt a la nostra gestió ha segut tindre una oposició “muda, descafeïnada i tallada amb llet desnatada i sacarina” encara que ara vulguen traure pit, fent-se propaganda de “ buenos, bonitos i baratos”.

  Per cert, seria molt d´agrair i més en esta època de tant de parat, que explicaren com una família de pare, mare i dos fills, un dels pares dedicat a “sus labores” i un dels fills estudiant en la privada, pot no sols tirar avant sinò a més estalviar per fer-se una casa amb piscina en el camp, cobrant en brut 533 € si queda en net 281,69 € al mes. Per favor expliqueu-ho.

  Un dubte: si la sopa de lletres en que es presenten en estes eleccions són: “L´esquerra de Favara”, els del PSOE, del que no diuen que han estat intentant fer amb ells una llista conjunta, ¿què són: extraterrestres?.  

  I amb tots els respectes: Ser dona, és prou?

  Una part del Projecte ja és una realitat

 Però encara queda molt per fer

   Amb la crisi actual i uns pressupostos més reduïts (l´Estat ens ha llevat el 15% de la seua aportació), anem a encarar una legislatura austera però decidida i valenta, com sempre, que girarà al voltant de 4 grans objectius:
1.     Mantindre el que hi ha de subvencions a xiquets, majors i associacions diverses.
2.     Millorar el que ja tenim: atenció mèdica, carrers i parcs públics (convertirem també el parc Enric Valor en un gran parc infantil i de passeig per a majors), transport públic (recuperarem la línia d´autobusos València-Alacant).
3.     Executar projectes ja previstos per als que ja tenim diners: rehabilitació del Convent per convertir-lo en un gran centre cívic, la plaça Vera Creu, habilitació de centres lúdics i esportius...
4.     I sobretot, preparar el futur i promocionar Favara per eixir de la crisi.
  
Per tu i els teus  Vota BLOC FAVARA:  Garantia de Progrés.

3 comentarios:

Unknown dijo...

jejejejeejj quans has tret jejejej que me parto,,,, que me pixe,,,,,,,
Adios con el corazooooon
hahahahahahahahah
jejeejjeej que ja no puc més que hem pixe
jjijijijijijijijiji

Unknown dijo...

aayayayayayayay no puc més jejejejejejejejejejejejejej

Bloc Favara dijo...

PEPITO: et retrates perfectament i tu mateix et contestes, eres un pobre xic ple de mala bava i poc més, fes-t´ho mirar, no solament la pixera, en Bétera tracten a gent que està millor que tu...