miércoles, 18 de mayo de 2011

Favara: present i futur

   Estem en crisi però Favara ha crescut tant en habitants, ara som uns 2500, com en dotacions. Tenim a més concedits els diners per: renovar la plaça Vera-Creu, fer una nova pista de pàdel, un trinquet, la petanca, continuar les obres del Convent...

  Però no tot és de color de rosa, molts favarers estan parats, entre ells molts jovens, i tots necessiten trobar feina per sentir-se útils, guanyar diners per portar la casa avant i poder viure amb dignitat.

 Que podem fer des de l´ajuntament?. En realitat poca cosa, ja que el responsable de l´economia és l´Estat, però podem preparar el futur per quan comencem a eixir de la crisi, creant les condicions que faciliten que les empreses vinguen a Favara.

  Si tenim molt bones condicions de clima, situació i comunicacions, hem d´aprofitar-les reconvertint el terme d´agrari, que no dona més de sí, en terciari del sector serveis: manufacturer, comercial, logístic, turístic..., i promocionant Favara per fer possible que empreses de tot tipus troben atractiu vindre, creant riquesa i treball.

No hay comentarios: