jueves, 19 de mayo de 2011

Diuen que: “Favara té una sanitat tercermundista”

   Tenim un Centre Mèdic nou del que sentir-nos orgullosos, el MACAP i uns professionals de primera, la metgessa i l´ATS, i un administratiu. És prou? no. Per l´augment de població, s´han creat noves necessitats que cal atendre. Primer cal escoltar als professionals, distribuir les consultes, ocupar els dos edificis de la forma més còmoda i eficient possible i separar les sales d´espera per a xiquets i majors.

  Segon, fan falta més professionals. I això és molt difícil mentre el govern central (ara del PSOE, abans del PP), ens envie diners com si fórem 4 milions de valencians quan ja en som 5, i a més venen molts turistes d´edat que necessiten més atenció mèdica. Però nosaltres continuarem batallant per a que ens envien un altre metge. 

  Però per a la gent rica i delicada de Favara, l´atenció sanitària és “tercermundista”:
  ¿Recordeu quan fa poquets anys, un benvolgut metge (el de les baixes), ens arraconà als pacients, atenent-nos en una minúscula saleta d´estar, mentre ens deixava de sala d´espera el carrer?. ¿Què digueren?: Res… I la gent, banyant-se i gelant-se...
   Tampoc hi havia lloc per al practicant que ens havia d´atendre en un garaig. Tano Julian recuperà la consulta, habilità una sala per al practicant i una sala d´espera.
  ¿Recordeu que votaren en contra de la construcció del nou Centre de Salut?. Ells volien fer “un remendo”: tercermundista no, prehistòric.

No hay comentarios: